Kun je isolatie aanbrengen in afgewerkte muren?

Isolerende afgewerkte binnenmuren Injectieschuim kan vanaf de binnenkant van uw huis worden geïnstalleerd zonder dat u uw bestaande gipsplaat hoeft te verwijderen. De bemanningen boren gaten in de nopholtes van de muur zodat het injectieschuim kan worden geïnstalleerd.

Kun je isolatie aanbrengen in afgewerkte muren?

Isolerende afgewerkte binnenmuren Injectieschuim kan vanaf de binnenkant van uw huis worden geïnstalleerd zonder dat u uw bestaande gipsplaat hoeft te verwijderen. De bemanningen boren gaten in de nopholtes van de muur zodat het injectieschuim kan worden geïnstalleerd. Ja, u kunt bestaande buitenmuren isoleren, zowel van buiten als van binnen. Wanneer het proces van buitenaf wordt uitgevoerd, bestaat het uit het verwijderen van enkele zijpanelen, zodat grote gaten kunnen worden geboord door ziedend te zijn aan de bovenkant van de holtes van de muurbouten.

De meest gebruikelijke manier om een oud huis te isoleren zonder de muren af te breken, is door isolatie achter de muren zelf aan te brengen. Inblaasisolatie is hiervoor het beste. Hiervoor moeten gaten in de muur worden geboord en moet de isolatie tussen de balken achter de wandstructuur worden aangebracht. U kunt deze taak zelf uitvoeren als u over basisvaardigheden op het gebied van timmerwerk beschikt en vertrouwd bent met inbladisolatie.

Schuiminjectie-isolatie is vergelijkbaar met die individuele blikjes schuimisolatie die u in een thuiscentrum kunt kopen, maar op een veel grotere en veel efficiëntere schaal. In sommige huizen waar de buitenmuren koud werden, zijn deze isolatiemethode, indien professioneel geïnstalleerd, de voordelen op lange termijn de investering meer dan waard. In sommige gebouwen was het isoleren van de kelder en de zolder meer dan voldoende, zelfs met voldoende isolatie. Oudere huizen, vooral die gebouwd voor de Tweede Wereldoorlog, zijn doorgaans niet geïsoleerd volgens de huidige normen, maar bijna alle huizen kunnen profiteren van wat extra isolatie.

We hopen dat dit bericht nuttig is geweest en illustreert hoe je binnenmuren isoleert zonder gipsplaat te verwijderen. Als iemand zijn bestaande muren laat isoleren, doen ze meestal alle buitenmuren om de envelop van het huis te verzegelen. Het type isolatie dat u kiest, hangt af van de huidige isolatie op uw zolder en de indeling van de ruimte. We delen verschillende soorten isolatie, zodat u kunt kiezen wat het beste werkt voor de binnenmuren van uw huis.

U kunt ook isolatie aan bestaande muren toevoegen zonder gipsplaat te verwijderen, door gaten in de buitenbeplating te zagen. Maar muren van oudere huizen die vóór het midden van de jaren zestig en zelfs iets later zijn gebouwd, worden vaak niet geïsoleerd. Als de zolder van uw woning al volledig geïsoleerd is, kan het toevoegen van isolatie aan de muren de beste oplossing zijn om de kosten voor koeling en verwarming te verlagen. Raadpleeg bronnen zoals het Consumer Energy Center van de California Energy Commission of de North American Insulation Manufacturers Association om erachter te komen hoeveel isolatie wordt aanbevolen.

Het kan zinvol zijn om uw binnenmuren te isoleren als uw huis aan de oudere kant is en u ernstige problemen ondervindt met de temperatuurregeling. Wanneer de wandholtes vol isolatiemateriaal zitten, worden de gaten met franjes gepatcht en kan een extra gipsplaatafwerking worden voorafgegaan. Als de zolder (of het dak) van een huis al volledig geïsoleerd is, kan het toevoegen van isolatie aan de muren de beste manier zijn om de verwarmings- en koelingskosten te verlagen.