Hoeveel kost het om een binnenmuur te isoleren?

De totale kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Toegang tot wandholtes, het type isolatie dat wordt geïnstalleerd en bestaande omstandigheden hebben allemaal invloed op de arbeidsprijzen.

Hoeveel kost het om een binnenmuur te isoleren?

De totale kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Toegang tot wandholtes, het type isolatie dat wordt geïnstalleerd en bestaande omstandigheden hebben allemaal invloed op de arbeidsprijzen. Voor de beste prijzen waar u woont, kunt u schattingen krijgen van ten minste drie aannemers voor muurisolatie die weten dat ze concurreren om uw bedrijf. Ingelijste muren zijn gevuld met isolatie die een hittebarrière vormt tussen de omhulling aan de buitenkant van het huis en het materiaal dat de afgewerkte muren vormt, meestal gipsplaat.

Deze infographic belicht beslissingen en problemen met de locatie die kunnen leiden tot grote kostenverschillen in het typische budget voor de installatie van muurisolatie. Het meest gebruikelijk is het gebruik van battisolatie in de muren en plafonds en spuitschuim of loszittende vulling in open ruimtes. Naast de isolatiekosten, moet u ook controleren of u delen van uw huis luchtdicht moet maken voordat u gaat isoleren. Ook de isolatie-industrie is getroffen, met een stijging van meer dan 17% van de isolatiekosten ten opzichte van het afgelopen jaar.

Hier is een algemene vergelijking van de kosten van muurisolatie om u een idee te geven van wat u van uw project kunt verwachten. Muurisolatie is bestand tegen de overdracht van warmte (en geluid) en is noodzakelijk om de binnentemperatuur te helpen handhaven tijdens zowel het stookseizoen als het koelseizoen. Wanneer u oude en beschimmelde isolatie verwijdert of isolatie toevoegt aan vochtige ruimtes, moet u eerst op schimmel behandelen. Isolatie in open muren spuiten kan sneller worden gedaan, maar het vereist meer vaardigheid en gespecialiseerde kennis, wat van invloed is op de arbeidskosten.

Het isolatietype, de locatie en de indeling en het type van het huis hebben invloed op hoeveel isolatie u nodig heeft en hoeveel het kost. Verwacht dat uw woningisolatieproject gemiddeld vijf tot twaalf uur in beslag neemt voor batts of planken en twee tot vijf uur voor spuitschuim of ingeblazen isolatie. De kosten vallen doorgaans binnen dit bereik bij het isoleren van binnenruimtes met latten en losgevulde isolatie. Deze gegevens worden verstrekt door het Amerikaanse ministerie van Energie om huiseigenaren inzicht te geven in de waarde van muurisolatie voor het verminderen van het energieverbruik en het verlagen van de energiekosten.

Dit is de gemakkelijkste tijd om isolatie aan het huis toe te voegen, omdat alles open is, de muren niet afgewerkt zijn en er geen gevelbeplating aan de buitenkant is. Als uw oude isolatie geen tekenen van waterschade vertoont en in goede staat is, hoeft u de oude isolatie niet te verwijderen voordat u de nieuwe installeert.